En samling av forelesninger og videoer

Statnett videokatalog

Katalogen inneholder ulike videoforelesninger innen en rekke Statnettaktuelle tema. Det er også noen videoer tilgjengelig. Norsk Energifagsenter (NFSE) og Statnett har en avtale på å utvikle mer innhold hvert år fremover. Dette vil være både videoer og forelesninger. Les mer!

Videokatalogens bruksområde (eksempler og info):

  • Videokatalogen er tilgjengelig hele døgnet - året rundt
  • Det er felles ett brukernavn og passord for alle ansatte i Statnett (dette kan endres med ujevne mellomrom)
  • Bruken kan være at man går inn og ser en video eller forelesning - når den enkelte har lyst til det eller at man har gjennomgang av ulike tema i plenum (videoprosjektør og høyttalere)
  • Man kan pause, diskutere, hente seg kaffe, spise lunsj etc. fortsette etterpå
  • Katalogen til Statnett inneholder ulike faglige forelesninger og noen videoer - det er laget en avtale mellom Norsk Energifagsenter og Statnett som går ut på at det skal komme flere momenter til etter hvert. Statnett sørger for innholdet (videoer eller forelesninger) NFSE gjør jobben med å tilrettelegge dette i katalogen og evt. nye nettkurs
  • Videokatalogen er IKKE nettkurs, det er ingen oppgaver - kun det faglige innholdet. Dette gjør det mer relevant for andre fagfolk - som er mest interessert i det innholdet. Det er følgelig heller ingen kursbevis til videoene/forelesningene!
  • Nettkurs derimot er mer relevant for lærlingene, da er det oppgaver til forelesningene og de får også kursbevis - det er et annet produkt som må kjøpes individuelt for den enkelte lærling (her har vi ulike enkeltemner, men også pakkeløsninger som dekker det meste av pensumet i Energimontørfaget)

Bildet over viser strukturen med ulike mapper og innhold i mappen "Krafttransformator" - mer innhold vil komme etter hvert. Trykk på bildet for en større utgave!

 

 Bildet over viser en av videoforelesningene i katalogen, her er det mulighet for å pause, justere lyd og navigere seg i forelesningen etc.

 

 

 

Meld din interesse!

Fyll ut skjemaet under og si litt om hva henvendelsen gjelder. ALLE pkt. må fylles ut. OBS: Hvis du får en mail som kan tyde på at skjemaet ikke ble registrert så sender du bare en mail med din forespørsel til: postmann@nfse.no

------------
Les vår personvernerklæring her: http://www.nfse.no/personvernerklaering.6078481-352987.html