Yrker MED spenning !

Energioperatør og Energimontør er to spennende yrker for de som er interessert i teknologi. Her vil du få store utfordringer innen mekanisk arbeid, hydraulikk, høyspenning, telekommunikasjon, fjernstyring, data, kraftproduksjon & distribusjon og mye mye mer !!!! Det er for tiden svært stor etterspørsel etter dyktige fagfolk i denne bransjen!

 

Våre medlemsbedrifter har kun få ledige plasser hvert år for de som ønsker lærlingeplasser innen disse yrkene. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon så skal vi hjelpe deg videre! 

Troms Fagprøvesenters rolle er å legge til rette for og gjennomføre deler av opplæringen som bedriftene som tar dere inn som lærlinger er pålagt samt oppfølging underveis i læretia. I tillegg gjennomføres hele fagprøven for energimontører her ved senteret samt deler av fagprøven for energioperatører. Troms Fagprøvesenter har også prøvestasjoner for elektrikere!

Meld din interesse!

Fyll ut skjemaet under og si litt om hva henvendelsen gjelder. ALLE pkt. må fylles ut. OBS: Hvis du får en mail som kan tyde på at skjemaet ikke ble registrert så sender du bare en mail med din forespørsel til: postmann@nfse.no

------------
Les vår personvernerklæring her: http://www.nfse.no/personvernerklaering.6078481-352987.html